ke 11.3. Helsingin Kaupunginteatteri, Pieni näyttämö, Stalinin suloinen ruoska

Kari Heiskasen kirjoittaman hirtehisen komedian päähenkilönä nähdään valvontakomission johtaja Andrei Zdanov, joka saapuu hotelli Torniin syksyllä 1944. Hän on myrtynyt, koska kokee joutuneensa Stalinin epäsuosioon ja ottaa Helsingin komennuksen rangaistuksena. Zdanov päättää toimia tehokkaasti ja päästä nopeasti takaisin kotiin. 

Helsingin kaalinaamaiset asukkaat ja Suomen hallituksen fasistitolvanat eivät kuitenkaan tee työtä Zdanoville helpoksi. Tässä Neuvostoliiton kommunistisen puolueen Kremlistä saadussa virallisessa selonteossa seikkailevat myös Hertta Kuusinen, joka vaatii Suomen liittämistä Neuvostoliittoon, Juho Kusti Paasikivi, joka haluaa estää sen, ja Urho Kekkonen joka pelaa omaa peliään. Zdanovin suurin ymmärtäjä on tämän sihteeri Zhenja Zhizhikova, joka haalii silkkisukkia ja partateriä Moskovaan vietäväksi, mutta rakastuu suomalaiseen luutnanttiin.

Ohjaus Kari Heiskanen

Rooleissa Sixten Lundberg, Jari Pehkonen, Tuukka Leppänen, Pihla Pohjolainen, Joachim Wigelius, Aino Seppo, Tamara Liukkonen, Petja Lähde, Risto Kaskilahti, Pekka Huotari, Merja Larivaara

Lähdemme klo 16.00 (Linnankatu 16). Matkan hinta on 70 euroa/henkilö sisältäen lipun, kuljetuksen ja tarjoilun paluumatkalla linja-autossa.

Huom! varaukset ovat SITOVIA.

Ilmoittautumiset teatteriesityksiin ja konsertteihin pyydetään viimeistään 31.1. mennessä sähköpostitse osoitteeseen markku.laakso@turunteatterikerho.fi tai puhelimitse 050 321 5955.

Varauksenne vahvistetaan aina vastaamalla viestiinne. Jos ette saa vahvistusta, varauksenne ei ole tullut perille.

Varattaessa lippuja pyydetään antamaan osallistujien nimet ja puhelinnumerot.