pe 7.2. klo 19.00 Turun Kaupunginteatteri, Sopukka, Riivaajat

Riivaajat on intensiivinen ja raikas tulkinta pikkukaupungissa toimivan vallankumouksellisen solun jäsenistä ja heidän läheisistään. Millaisia keinoja saa käyttää maailman muokkaamiseksi mieleisekseen? Entä jos haaveilit muuttavasi maailmaa ja havahdut yhtenä aamuna siihen, että unelmasi toteutuu. Mutta millä hinnalla? Onko esimerkiksi murha liian kova hinta paremmasta maailmasta? 

Fjodor Dostojevskin klassikossa sukupolvet ja aatteet törmäävät kuvattaessa kahtia jakautunutta kansakuntaa. Näyttämöllä nähdään valovoimainen Markus Järvenpää, sovitus ja ohjaus on Tuomo Rämön. Esitys on yhteistuotanto Tampereen Teatterin, Turun Kaupunginteatterin, Teatteri Jurkan ja Teatteri KSR:n kanssa.

Kesto noin 2 h sisältäen väliajan.

Liput peruslippu à 24, eläkeläiset à 22 euroa ja opiskelijat/lapset à 17 euroa lunastetaan Teatterikerhon edustajalta Turun Kaupunginteatterin ala-aulassa klo 18.00–18.45 välisenä aikana.

Huom! Varaukset ovat SITOVIA. 

Ilmoittautumiset pyydetään 5.12. mennessä sähköpostitse osoitteeseen markku.laakso@turunteatterikerho.fi tai puhelimitse 050 321 5955.

Varauksenne vahvistetaan aina vastaamalla viestiinne. Jos ette saa vahvistusta, varauksenne ei ole tullut perille.

Varattaessa lippuja pyydetään antamaan osallistujien nimet ja puhelinnumerot.