Ma 2.12.2019 ja pe 24.1.2020 Helsingin Kaupunginteatteri, Pieni merenneito

Huom! Muistattehan ilmoittaa kummalle musikaalimatkalle ilmoittaudutte. 

Musikaali Pieni merenneito perustuu H. C. Andersenin satuun ja Disney-elokuvaan. Musikaali on ajaton rakkaustarina, jonka kaunis musiikki on hurmannut yleisöt ympäri maailman ja tulee nyt koskettamaan katsojien sydämiä myös Helsingissä. Lapsuudesta tutun sadun mukaan nuori merenneito Ariel haluaa jättää merellisen kuningaskunnan ja elää ihmisten maailmassa. Ariel rakastuu prinssiin ja tekee merinoi-dan kanssa sopimuksen voidakseen elää rakastettunsa kanssa. 

Käsikirjoitus on Doug Wrightin, musiikin on säveltänyt Alan Menken, laulujen sanat ovat kirjoittaneet Ho-ward Ashman ja Glenn Slater. Laulujen ja tekstien suomennokset ovat Hanna Kailan ja Reita Lounat-vuoren käsialaa. 

Huom! Esityksessä käytetään strobovaloja, jotka saattavat herkimmille aiheuttaa pahoinvointia. 

Ohjaus Samuel Harjanne 

Rooleissa Sonja Pajunoja, Laura Allonen, Chris Bewsher, Valo Eklund, Sofia Hilli, Jack Johansson, Lenni Kallela, Annamaria Karhulahti, Mikko Kauppila, Jyrki Kasper, Tero Koponen, Paavo Kääriäinen, Juha Jokela, Tuukka Leppänen, Elin Ljungberg, Kai Lähdesmäki, Martti Manninen, Sannan Majuri, Sa-rah Nedergård, Mikko Nuopponen, Unto Nuora, Peter Nyberg, Emilia Nyman, Sami Paasila, Mikko Palo-niemi, Tiina Peltonen, Alek Pérez Lahtinen, Raili Raitala, Matti Olavi Ranin, Sanna Saarijärvi, Suvi Sa-lospohja, Teemu Sytelä, Inka Tiitinen, Antti Timonen, Tuomas Uusitalo, Mikko Vihma, Samuel Vihma 

Esityksen kesto on noin 2 t 25 min sisältäen väliajan. 

Lähdemme klo 15.30 (Linnankatu 16). Esitys alkaa klo 18.30. Matkan hinta on 120 euroa sisältäen lipun, kuljetuksen ja tarjoilun paluumatkalla linja-autossa. 

Huom! varaukset ovat SITOVIA. 

Ilmoittautumiset teatteriesityksiin ja konsertteihin pyydetään viimeistään 30. syyskuuta mennessä sähkö-postitse osoitteeseen markku.laakso@turunteatterikerho.fi tai puhelimitse 050 321 5955. 

Varauksenne vahvistetaan aina vastaamalla viestiinne. 

Jos ette saa vahvistusta, varauksenne ei ole tullut perille. 

Varattaessa lippuja pyydetään antamaan osallistujien nimet ja puhelinnumerot.