Pe 15.11.2019 Turun konserttitalo, TFO, Open orchestra

Jukka Untamala, kapellimestari 

Paleface, juontaja 

Timo Ollila, visuaalinen suunnittelu 

Ensimmäistä kertaa Suomessa. Koe suuren sinfoniakoneiston vaikuttavuus ennen kokemattomalla ta-valla ja tutustu orkesterimaailmaan musiikin sisältä käsin! 

Open Orchestrassa saat mahdollisuuden seurata muusikon työtä läheltä ja liikkua vapaasti orkesterin keskuudessa konsertin aikana. Konsertissa kuullaan laaja spektri musiikkia 1700-luvun Mozartista nyky-päivän elokuvamusiikkiin. Juonnettua konserttielämystä vahvistaa näyttävä visualisointi ja valaistus. Alun perin konseptin on toteuttanut Kööpenhaminan filharmonikot. 

Huom! Puolet konsertista kuunnellaan ilman istumapaikkaa, seisten ja kävellen orkesterin keskuudessa. Katsomo on paikkanumeroitu. Lipputyyppisi kertoo, milloin on oma aikasi istua ja milloin kävellä.

Kesto on noin 1 h 30 min sisältäen väliajan. 

Liput peruslippu à 19 euroa ja eläkeläiset à 18 euroa lunastetaan teatterikerhon edustajalta Turun kon-serttitalon ala-aulassa klo 18.00–18.45 välisenä aikana.

Huom! varaukset ovat SITOVIA. 

Ilmoittautumiset teatteriesityksiin ja konsertteihin pyydetään viimeistään 30. syyskuuta mennessä sähkö-postitse osoitteeseen markku.laakso@turunteatterikerho.fi tai puhelimitse 050 321 5955. 

Varauksenne vahvistetaan aina vastaamalla viestiinne. 

Jos ette saa vahvistusta, varauksenne ei ole tullut perille. 

Varattaessa lippuja pyydetään antamaan osallistujien nimet ja puhelinnumerot.