Ti 29.10. Helsingin Kaupunginteatteri, Vihainen leski

Ulla-Riitta Rauskio eli Ullis on elänyt koko elämänsä kuten kunnon ihmisen kuuluu. Hän on mennyt nai-misiin, hankkinut kaksi lasta, hoitanut kotia ja tehnyt työtä. Avioliitto ei ole ollut onnellinen, ja kun puoliso kuolee, Ulliksella on edessään uusi elämänvaihe. Hän ei ole koskaan elänyt niin kuin olisi itse halunnut. Puolison kuolema vapauttaa, ja leski voi ryhtyä vihdoin nauttimaan elämästä. Ullis kyselee, miten elä-mästä voisi nauttia täysillä: Onko hotjooga sopivaa? Ottaisiko iltapäiväsamppanjaa ja menisi deittaile-maan Tinderiin? Vai olisiko syytä keskittyä lapsenlapsiin ja hedelmäpeleihin? Ulliksen kaverit Pike, Hellu ja Valtonen tekevät parhaansa, että Ullis onnistuu aloittamaan uuden elämän. 

Näytelmä perustuu Minna Lindgrenin samannimiseen romaaniin, ohjaus on Kimmo Virtasen ja koreogra-fia Jari Saarelaisen. 

Rooleissa Sari Haapamäki, Riitta Havukainen, Sanna-June Hyde, Kirsi Karlenius, Kai Lehtinen, Martti Manninen, Kari Mattila, Leena Rapola, Pia Runnakko, Heikki Sankari, Marjut Toivanen, Kaisa Torkkel, Eija Vilpas, Vesa Wallgren 

Lähdemme klo 16.00 (Linnankatu 16). Matkan hinta on 70 euroa sisältäen lipun, kuljetuksen ja tarjoilun paluumatkalla linja-autossa. 

Huom! varaukset ovat SITOVIA. 

Ilmoittautumiset teatteriesityksiin ja konsertteihin pyydetään viimeistään 30. syyskuuta mennessä sähkö-postitse osoitteeseen markku.laakso@turunteatterikerho.fi tai puhelimitse 050 321 5955. 

Varauksenne vahvistetaan aina vastaamalla viestiinne. 

Jos ette saa vahvistusta, varauksenne ei ole tullut perille. 

Varattaessa lippuja pyydetään antamaan osallistujien nimet ja puhelinnumerot.