MA 14.10. KLO 19.00 TURUN KAUPUNGINTEATTERI, MUSTA LAATIKKO 14 

Musta laatikko tarjoaa laatujournalismia ainutkertaisena elävänä esityksenä. Huippusuosittujen iltojen aikana kuullaan kymmenkunta tositarinaa, joita ei ole aiemmin Helsingin Sanomissa tai muualla kerrottu. Kertojina ovat HS:n toimittajat ja kuvaajat. 

Musta laatikko etenee kuin sanomalehti: aiheiden kirjo sekä yllättää että viihdyttää. Ulkomaanreportaasista siirrytään sujuvasti kulttuuriaiheisiin ja humoristista kolumnia voi seurata kuvajournalistin koskettava minidokumentti. Esitykset päästävät yleisön myös toimittajien ja kuvaajien työn kulisseihin. 

Liput à 32,50 euroa (opiskelijat à 22,50 euroa) lunastetaan Teatterikerhon edustajalta Turun Kaupunginteatterin ala-aulassa klo 18.00-18.45 välisenä aikana. 


HUOM! VARAUKSET OVAT SITOVIA. 

Ilmoittautumiset teatteriesityksiin ja konsertteihin pyydetään viimeistään 4. elokuuta mennessä sähköpostitse osoitteeseen markku.laakso@turunteatterikerho.fi tai puhelimitse 050 321 5955.