PE 27.9. KLO 19.00 TURUN KAUPUNGINTEATTERI, DON JUAN 

Don Juan, tuo holtiton barokkikukko, kylvää ympärilleen rakkauden siemeniä. Jälkeen jää pettyneitä morsioita, epätoivoisia velkojia ja kostohimoa puhkuvia lankomiehiä. Seikkailijan kintereillä seuraa palvelija Sganarelle milloin kauhistuneena, milloin isäntänsä oikeuksia puolustaen. Don Juanin kiihkeässä elämänpelissä sekoittuvat tunteet ja tuoksut, viettely ja hylkääminen, synti ja synnin palkka. 

Molièren klassikkokomedian Don Juanille mikään ei ole pyhää, ei edes isän rakkaus. Maailma on hänen valloituskenttänsä, ja jotakin hämmästyttävän tuttua hänessä on. Don Juan liihottelee 1600-luvulta suoraan meidän aikamme ytimeen. Pasi Lampelan ohjaamassa esityksessä on luvassa vauhdikkaita käänteitä, säkenöivää dialogia, fyysistä komediaa, hillittömiä hahmoja, ja lopulta melkoisia metafyysisiä väristyksiä kun Don Juan saa luokseen viimeisen vieraansa. Karnevalistinen meno tempaa mukaansa, mutta esitys herättää myös puntaroimaan tekemiemme valintojen ja tekojen seurauksia. 

Komedian roolitus tuo näyttämölle taitoa ja karismaa, jolle on vaikea löytää vertaista: Don Juanina katsojia viettelee Eero Aho. Komedian muissa rooleissa loistavat Minna Hämäläinen, Riitta Salminen, Petri Rajala, Hannes Suominen, Markus Ilkka Uolevi ja Kimmo Rasila. Tuubaa esityksessä soittaa Kari Lilja. 

Liput peruslippu à 36, eläkeläiset à 34 euroa ja opiskelijat à 23 euroa lunastetaan Teatterikerhon edustajalta Turun Kaupunginteatterin ala-aulassa klo 18.00-18.45 välisenä aikana.