ke 6.3. klo 19.00 Turun Kaupunginteatteri, Miehen kylkiluu

Rakkautta ja intohimoja pienellä paikkakunnalla. Komedia ihmisistä, jotka kaipaavat olla sydän sulana, luonto hellänä ja rinta niin lämpimänä, jotta sen päällä vaikka nauriin paistaisi. Kukin etsii rakkautta ja paikkaansa oman armaan käsivarsilla. Hetki lyö. Vaikka rakkaus ottaa yllättäviäkin muotoja, kuuluu se kaikille – niin Ellille ja hänen armaalleen, kuin palvelusväkeen kuuluville Amalialle, Miinalle, Lukassonille ja Topiaksellekin.

Maria Jotunin klassikkoteksti Miehen kylkiluu vuodelta 1914 kuuluu Suomen rakastetuimpiin ja esitetyim-piin näytelmiin. Mikko Roihan ohjaus luo lämpimän katseen kansankomedian henkilöihin. Nyt tuoksuvat kypsät omenat, ja rakkaus – se on kuin kuuma räiskäle, joka ihanasti polttaa kättä ja suuta.

Rooleissa Paavo Honkimäki (Teatteri Eurooppa Neljä/Jyväskylän kaupunginteatteri), Hannele Laakso-nen (Kouvolan Teatteri), Anne Niilola (Kotkan Kaupunginteatteri), Ulla Reinikainen (Turun Kaupunginteat-teri), Maija Siljander (Riihimäen Teatteri/Tanssiteatteri Minimi)

Kesto 2 h, sis. väliajan

Liput peruslippu à 28, eläkeläiset à 26 euroa ja opiskelijat à 23 euroa lunastetaan teatterikerhon edustajalta Turun Kaupunginteatterin ala-aulassa esitysiltana klo 18.00–18.45 välisenä aikana.

Huom! varaukset ovat SITOVIA.

Ilmoittautumiset pyydetään 30. marraskuuta mennessä sähköpostitse osoitteeseen markku.laakso@turunteatterikerho.fi tai puhelimitse 050 321 5955.

Varauksenne vahvistetaan aina vastaamalla viestiinne. Jos ette saa vahvistusta, varauksenne ei ole tullut perille. Varattaessa lippuja pyydetään antamaan osallistujien nimet ja puhelinnumerot.