pe 10.5. Helsingin Kaupunginteatteri, Kinky Boots

Sensaatiomainen, parhaana musikaalina Tony-, Grammy- ja Olivier-palkittu, vuosikymmenen suurin, seksikkäin ja sydämellisin show on pop-ikoni Cyndi Lauperin säveltämä. Musikaali juhlistaa erilaisuutta, ystävyyttä ja ennakkoluulojen voittamista.

Kinky Boots vie vuoristoradan vauhdilla tehdashallien hämärästä muotimaailman huipulle. Isänsä konkurssin partaalla olevan kenkätehtaan perinyt Charlie on epätoivoinen kaatuvan yrityksensä kanssa. Apuun saapuu kuin luonnonvoima, glitterin ja höyhenien keskeltä, hurmaava viihdetaiteilija Lola seurueineen villin ideansa kanssa. Tämä pari, jolla ei pitäisi olla mitään yhteistä, yltää lopulta uskomattomiin saavutuksiin, joista muut vain uneksivat.

Avaa sydämesi, laita korkokengät jalkaan ja tule kokemaan fantastinen show, joka on rakkauden asialla!

Esityksen kesto on noin 2 tuntia 35 minuuttia sisältäen väliajan.

Lähdemme klo 16.00 osoitteesta Yliopistonkatu 14. Matkan hinta on 100 euroa sisältäen lipun, kuljetuksen ja tarjoilun paluumatkalla linja-autossa.

Huom! varaukset ovat SITOVIA.

Ilmoittautumiset pyydetään 3. helmikuuta mennessä sähköpostitse osoitteeseen

markku.laakso@turunteatterikerho.fi tai puhelimitse 050 321 5955.

Varauksenne vahvistetaan aina vastaamalla viestiinne. Jos ette saa vahvistusta, varauksenne ei ole tullut perille. Varattaessa lippuja pyydetään antamaan osallistujien nimet ja puhelinnumerot.