pe 17.5. klo 19.00 Turun konserttitalo, Richard Strauss: Salome (konserttiversio)

Leif Segerstam, kapellimestari

Anu Komsi, Salome

Christian Juslin, Herodes

Tuija Knihtilä, Herodias

Tommi Hakala, Jokanaan

Sam Furness, vartiopäällikkö Narraboth

Niina Keitel, Herodiaan palvelija

Turun filharmoninen orkesteri

Salome on Herodiaan tytär ja Herodeksen tytärpuoli, jota Herodes himoitsee. Oopperan tunnetuimpia kohtauksia on seitsemän hunnun tanssi, jossa Salome tanssii Herodekselle. Vastapalveluksena Salome toivoo vihansekaisesti rakastamansa Jokanaan päätä. Ooppera kulminoituu kohtaukseen, jossa Herodes on teloituttanut Jokanaan, ja Salome tunnustaa rakkauttaan irtonaiselle päälle.

Salomen roolissa nähdään ensimmäistä kertaa Anu Komsi, joka on yksi maamme kansainvälisimpiä koloratuurisopraanotähtiä. Komsi on saavuttanut mainetta maailman oopperataloissa ja merkittävillä konserttilavoilla. Teos on maestro Leif Segerstamin menestyksekkään ylikapellimestarikauden vaikuttava päätösnumero.

Kesto on noin 2 h, konsertissa on yksi väliaika. Esityskieli on saksa. Tekstitys on suomeksi ja ruotsiksi.

Liput peruslippu à 57 euroa ja eläkeläiset à 54 euroa lunastetaan teatterikerhon edustajalta Turun konserttitalon ala-aulassa klo 18.00–18.45 välisenä aikana.

Huom! varaukset ovat SITOVIA.

Ilmoittautumiset pyydetään 3. helmikuuta mennessä sähköpostitse osoitteeseen

markku.laakso@turunteatterikerho.fi tai puhelimitse 050 321 5955.

Varauksenne vahvistetaan aina vastaamalla viestiinne. Jos ette saa vahvistusta, varauksenne ei ole tullut perille. Varattaessa lippuja pyydetään antamaan osallistujien nimet ja puhelinnumerot.