to 13.12. Oopperan kummitus, Suomen kansallisooppera

Englantilaisen Andrew Lloyd Webberin säveltämä Oopperan kummitus (The Phantom of the Opera, 1986) on luultavasti maailman kuuluisin musikaali. Sen alkuperäisiä näyttämöversioita on esitetty katkeamatta Lontoossa vuodesta 1986. Teoksella on arvioitu olleen katsojia jo 140 miljoonaa.

Suomen kansallisooppera teki vuonna 2015 musikaalista uuden version, jonka esillepano on kokoluokassaan ainutkertainen. Esityksessä on mukana Suomen kaikkien aikojen suurin ensemble solisteja, kuorolaisia ja tanssijoita. Lavastaja Teppo Järvisen ja pukusuunnittelija Marjaana Mutasen visuaalinen suunnittelu on saanut vaikutteita Leroux’n alkuperäisen romaanin maailman lisäksi useista eri aikakausista.

Yli 100 loppuunmyytyä esitystä Suomessa ja Ruotsissa. Yksi kansallisoopperan kaikkien aikojen suosituimmista teoksista, Andrew Lloyd Webberin suurmusikaali Oopperan kummitus palaa ohjelmistoon marraskuussa 2018.

Liput pitää varata hyvissä ajoin jo näin kesällä, joten pikaiset varaukset sähköpostitse, kiitos.

Matkan hinta on 120 euroa sisältäen lipun, kuljetuksen ja tarjoilun paluumatkalla linja-autossa.

Lähdemme klo 16.00 myöhemmin ilmoitettavasta paikasta.

Sitovat varaukset pyydetään sähköpostitse 3. kesäkuuta mennessä
markku.laakso@turunteatterikerho.fi tai soittamalla 050 321 5955.

Varauksenne vahvistetaan aina vastaamalla viestiinne. Jos ette saa vahvistusta, varauksenne ei ole tullut perille. Varattaessa lippuja pyydetään antamaan osallistujien nimet ja puhelinnumerot.