pe 16.11. klo 19.00 Turun Kaupunginteatteri, Näytelmä joka menee pieleen

Harrastajateatteriseurueen näyttelijät ovat vihdoin valmiina esittelemään yleisölle brittiläisen murhamysteerinsä ”Murha Havershamin kartanossa”. Siitä käynnistyy tapahtumasarja, jossa kaikki, mikä voi mennä pieleen, TODELLAKIN menee. Mutta neuvokkaat ja urheat amatöörinäyttelijät tekevät kaikkensa, jotta ensi-illasta selvitään kunnialla tai ainakin hengissä.

teksti: Henry Lewis, Jonathan Sayer, Henry Shields, suom. Mikko Koivusalo

ohjaus: Mika Eirtovaara, rooleissa: Peter Ahlqvist, Teemu Aromaa, Iikka Forss, Stefan Karlsson, Miska Kaukonen, Ella Lahdenmäki, Severi Saarinen ja Riitta Salminen

Liput peruslippu à 42 euroa, eläkeläiset à 40 euroa ja opiskelijat à 23 euroa lunastetaan teatterikerhon edustajalta Turun Kaupunginteatterin ala-aulassa klo 18.00–18.45 välisenä aikana.

Huom! varaukset ovat SITOVIA. Ilmoittautumiset pyydetään 2. lokakuuta mennessä sähköpostitse osoitteeseen markku.laakso@turunteatterikerho.fi tai puhelimitse 050 321 5955. Varauksenne vahvistetaan aina vastaamalla viestiinne. Jos ette saa vahvistusta, varauksenne ei ole tullut perille. Varattaessa lippuja pyydetään antamaan osallistujien nimet ja puhelinnumerot.