pe 30.11. klo 19.00 Turun konserttitalo, TFO, Kerrostunut aika

Magnus Lindberg, kapellimestari Kari Kriikku, klarinetti

Charles Ives: The Unanswered Question Kimmo Hakola: Klarinettikonsertto

György Ligeti: Melodien orkesterille Magnus Lindberg: Tempus fugit

Tilallista musiikkia, äänenvärejä ja kerrostuneita harmonioita – uutta ja modernia musiikkia juhliva konsertti esittelee maineikkaimpien nykymusiikkisäveltäjien tuotantoa. Kari Kriikun ilmiömäinen klarinetinsoitto oli inspiraationa Hakolan klarinettikonsertolle. Kiehtova teos on täynnä värikkäitä yllätyksiä ja hyväntuulista hulluttelua. Ligetin musiikki on tuttua muun muassa Stanley Kubrickin elokuvista ja kauniin Melodien-teoksen jälkeen kuullaan Lindbergin kerrostunutta aikaa kuvaava teos. Konsertin kesto on noin kaksi tuntia.

Liput peruslippu à 18 euroa ja eläkeläiset à 17 euroa lunastetaan teatterikerhon edustajalta Turun konserttitalon ala-aulassa klo 18.00–18.45 välisenä aikana.