To 28.11. klo 19.00 Turun Kaupunginteatteri, Pukija

Pukija on Ronald Harwoodin näytelmä täydellisestä omistautumisesta. Mihin naamioon verhoudut rakas-tamasi ihmisen edessä? Mikä on riittävä kiitos omistautumisestasi? 

Pukija avaa intiimin näkymän kiertueteatterin kulisseihin toisen maailmansodan pommituksista kärsi-vässä Englannissa. Sir on teatteria johtava näyttelijä, joka herää jokaiseen päivään esittääkseen eri roo-lin ja kannatellakseen kurjuuden keskellä taidetta kansalle tarjoilevaa teatteriaan. Kunnes ei enää jaksa. Omasta mielestään Sir on antanut kaikkensa yleisölle 40 vuoden ajan, eikä voimia ole jäljellä. Sirin kor-vaamattomana apuna on pukija Norman, joka on omistanut elämänsä Sirin palvelemiseen. Teatteriseu-rue valmistautuu esittämään Shakespearen Kuningas Learin, vaikka pommisireenit ulvovat ja pääosaa esittävä Sir nyyhkyttää romahtamispisteessä. Illan kohtalokkain näytelmä tullaan kuitenkin näkemään takahuoneen puolella, jossa naamiot viimein riisutaan. 

Näytelmän estradina toimivan takahuoneen tähtinä loistavat näyttelijät Esko Roine ja Asko Sarkola. Omakohtaista tarttumapintaa teatterimaailmasta näillä herroilla riittää. 

Ohjaus Pentti Kotkaniemi 

Rooleissa: Mika Kujala, Pihla Maalismaa, Kimmo Rasila, Ulla Reinikainen, Esko Roine, Asko Sarkola, Kirsi Tarvainen 

Liput peruslippu à 36, eläkeläiset à 34 euroa ja opiskelijat/lapset à 23 euroa lunastetaan teatterikerhon edustajalta Turun Kaupunginteatterin ala-aulassa klo 18.00–18.45 välisenä aikana. 

Huom! varaukset ovat SITOVIA. 

Ilmoittautumiset teatteriesityksiin ja konsertteihin pyydetään viimeistään 30. syyskuuta mennessä sähkö-postitse osoitteeseen markku.laakso@turunteatterikerho.fi tai puhelimitse 050 321 5955. 

Varauksenne vahvistetaan aina vastaamalla viestiinne. 

Jos ette saa vahvistusta, varauksenne ei ole tullut perille. 

Varattaessa lippuja pyydetään antamaan osallistujien nimet ja puhelinnumerot.