to 16.5.2024 klo 19.00 Turun konserttitalo: Arrivederci!

Christoph Poppen, kapellimestari 
Laura Mikkola, piano
Turun filharmoninen orkesteri

Betty Olivero: Adagio
Maurice Ravel: Pianokonsertto G-duuri 
Felix Mendelssohn: Sinfonia nro 4 A-duuri op. 90 ”Italialainen”

Arrivederci, nämä ovat kevätkauden sinfoniset jäähyväiset! Olivero täyttää konserttipäivänä 70 vuotta, ja hänen Adagionsa on hieno aloitus illalle. Laura Mikkola saapuu Ravelin jazzvivahteisen konserton solistiksi suoraan Pariisista, jossa teos sai kantaesityksensä vuonna 1932. Viihteelliseksi kuvattu ja häikäisevän hauska konsertto ei genrerajoille kumartele. Teos on oman tyylinsä löytänyt – ja ylpeä siitä. Christoph Poppenin johdolla iloitellaan konsertin lopuksi Mendelssohnin Italialaisella. Saltarello-tanssin eloisuutta, innokkuutta, kesän valoa ja hauskanpitoa pulppuava sinfonia päättää kauden.

Konsertin kesto on noin 1 t 45 min sisältäen väliajan.

Liput: peruslippu 24,50 euroa ja eläkeläiset 23,50 euroa lunastetaan Teatterikerhon edustajalta Turun konserttitalon ala-aulassa klo 18.00–18.45.

Sitovat ilmoittautumiset pyydetään 3.4.2024 mennessä sähköpostitse markku.laakso@turunteatterikerho.fi tai markkuolavilaakso@elisanet.fi tai puhelimitse 050 321 5955. Ilmoittautumisenne vahvistetaan vastaamalla viestiinne. Jos ette saa vahvistusta, viestinne ei ole tullut perille. Ilmoittauduttaessa pyydetään antamaan myös osallistujan nimi ja puhelinnumero.