ke 11.10.2023 klo 18.30 Turun Kaupunginteatteri: Ei kertonut katuvansa

On vuosi 1945 ja sota Lapissa on ohi. Viisi naista kävelee poltetun maan halki. Heidän ainoa päämääränsä on säilyä hengissä ja palata takaisin elämään, jonka he luulivat jättäneensä taakseen. Koteihinsa käveleviä naisia yhdistää vain häpeä ja tieto vastassa olevasta vihasta. Ei kertonut katuvansa on kuvaus elämänjaksosta, josta ei koskaan enää puhuttu.

Esitys perustuu Tommi Kinnusen vuonna 2020 julkaistuun samannimiseen kirjaan. Kinnusta aihe kiinnosti, sillä hän kuuli Kuusamossa tarinoita näistä vankileirin välttääkseen kotiinsa karanneista naisista. Virallista tietoa heistä löytyi kuitenkin niukasti. Kinnusen teos oli ilmestyessään Finlandia-ehdokkaana.

Mikko Roihan ohjaama produktio toteutetaan yhteistyössä Vapaa Teatterin, Kouvolan Teatterin, Turun Kaupunginteatterin, Lahden kaupunginteatterin, Tampereen Teatterin, Seinäjoen kaupunginteatterin ja Hämeenlinnan Teatterin kanssa.

Rooleissa: Ulla Koivuranta, Liisa Peltonen, Mari Pöytälaakso, Jari-Pekka Rautiainen, Mari Turunen ja Tiina Winter.

Kesto 2 t 25 min sisältäen väliajan.

Liput: peruslippu 36 euroa, eläkeläiset 34 euroa ja opiskelijat/työttömät 23 euroa lunastetaan Teatterikerhon edustajalta teatterin ala-aulassa klo 17.30–18.15.

Ilmoittautumiset pyydetään 23.8.2023 mennessä sähköpostitse markku.laakso@turunteatterikerho.fi tai markkuolavilaakso@elisanet.fi tai p. 050 321 5955. Varauksenne vahvistetaan aina vastaamalla viestiinne. Jos ette saa vahvistusta, varauksenne ei ole tullut perille. Varattaessa lippuja pyydetään antamaan osallistujien nimet ja puhelinnumerot.
HUOM! Varaukset ovat SITOVIA.