la 2.3.2024 klo 15.00 Turun konserttitalo, lisänäytös: ABBA – Gimme! Gimme! Gimme!

Torstain 29.2.2024 ABBA-konsertin liput varattiin saman tien loppuun. Lisälippuja saatiin kuitenkin lauantaille 2.3.2024 klo 15.00.

Mamma Mia, here we go again! Lähde 1970-luvulle ja diskon kulta-aikaan. Lauluyhtye Rajaton ja Turun filharmoninen orkesteri esittävät kapellimestari Eero Lehtimäen johdolla kaikkien aikojen pop-yhtye ABBAn suurimmat hitit sinfoniaorkesterisovituksina. 

Konsertissa kuullaan mm. kappaleet Dancing Queen, Money, money, money ja Thank you for the music. Tervetuloa juhlimaan ABBAn jo 50 vuotta kestänyttä supertähteyttä, joka alkoi yhtyeen voitettua vuoden 1974 Euroviisut.  

On vaikea kuvitella yleisöä, jolle Rajaton ei voisi laulaa, tai musiikkityyliä, jota se ei voisi tehdä omakseen. Yhtyeeseen kuuluvat Essi Wuorela (sopraano), Aili Ikonen (sopraano), Soila Sariola (altto), Antti Annola (tenori), Ahti Paunu (baritoni) ja Jussi Chydenius (basso). Jäsenten musiikilliset taustat vaihtelevat klassisesta musiikista kansanmusiikkiin, iskelmään ja rockiin. Vaikutteiden laaja kirjo luo pohjan Rajattoman soinnin monimuotoisuudelle. Laaja skaala ei kuitenkaan ole itseisarvo, sillä musiikillinen sisältö on yhtyeelle aina tärkeämpää kuin muoto.

Kesto n. 2 t sisältäen väliajan.

Liput: peruslippu 34,50 euroa, eläkeläiset 33,50 euroa ja opiskelijat 24,50 euroa lunastetaan Teatterikerhon edustajalta Turun konserttitalon ala-aulassa klo 14.00–14.45.

Sitovat ilmoittautumiset pyydetään 5.1.2024 mennessä sähköpostitse markku.laakso@turunteatterikerho.fi tai markkuolavilaakso@elisanet.fi tai puhelimitse 050 321 5955. Ilmoittautumisenne vahvistetaan vastaamalla viestiinne. Jos ette saa vahvistusta, viestinne ei ole tullut perille. Ilmoittauduttaessa pyydetään antamaan myös osallistujan nimi ja puhelinnumero.