la 6.4.2024 klo 18.00 Turun konserttitalo: Diandra – Music of Divas

Diandra & Starlight Orchestra, kapellimestari Antti Rissanen

Suomen valovoimaisimman naisartistin Diandran ja kapellimestari Antti Rissasen, todellisen voimakaksikon huipputuote Music of Divas koostuu maailman tunnetuimpien artistien isoista hiteistä. Diivoista musiikkinsa kautta mukana mm. Whitney Houston, Adele, Billie Eilish, Celine Dion, Cher, Tina Turner, Chaka Khan, Gloria Gaynor, Madonna, Louis Armstrong, Liza Minelli, Barbara Streisand, The Queen jne.

Kapellimestari Antti Rissasen Starlight Orchestra koostuu Suomen eturivin muusikoista, joista edustaa instrumenttinsa huippuosaamista. He ovat tuttuja mm. seuraavista musiikkiohjelmista: Elämäni Biisi, SuomiLove, Vain Elämää, Tähdet Tähdet ja Tanssii Tähtien kanssa. Tapahtuman järjestää Sony Music Finland Oy / Sony Live.

Kesto noin 2 t sisältäen väliajan.

Liput 49,50 euroa lunastetaan Teatterikerhon edustajalta Turun konserttitalon ala-aulassa klo 17.00–17.45.

Sitovat ilmoittautumiset pyydetään 6.2.2024 mennessä sähköpostitse markku.laakso@turunteatterikerho.fi tai markkuolavilaakso@elisanet.fi tai puhelimitse 050 321 5955. Ilmoittautumisenne vahvistetaan vastaamalla viestiinne. Jos ette saa vahvistusta, viestinne ei ole tullut perille. Ilmoittauduttaessa pyydetään antamaan myös osallistujan nimi ja puhelinnumero.