pe 1.12.2023 klo 18.00 Turun konserttitalo: Titaaninen sinfonia                                          

Kerem Hasan, kapellimestari
Esther Yoo, viulu
Turun filharmoninen orkesteri

Iannis Xenakis: Metastaseis (B)
Samuel Barber: Viulukonsertto op. 14
Gustav Mahler: Sinfonia nro 1 D-duuri

Esther Yoo on klassisen musiikin kirkkaimpia tähtiä. Hän nousi kuuluisuuteen 16-vuotiaana vuonna 2010 saavutettuaan historian nuorimpana viulistina palkintosijan Sibelius-viulukilpailussa. Nykyään Yoo on kysytty vierailija ympäri maailmaa. Barberin musiikki on kaunista ja melodista, ja viulukonsertto on siitä vahvistus. Mahler antoi sinfonialleen lisänimen ”Titaani”, mutta luopui nimestä myöhemmin. Titaanin kokoa sinfoniassa kuitenkin on yli tunnin pituudellaan ja suurella orkesterikokoonpanollaan. Säveltäjä-arkkitehti Xenakiksen teoksessa esiintyviä muotoja, hyperbolisia paraboloideja, voi konsertin alkunumeron lisäksi ihastella Sibelius-museon syksyn tapahtumissa.

Konsertin kesto noin 1 t 45 min sisältäen väliajan.

Liput: peruslippu 24,50 euroa ja eläkeläiset 23,50 euroa lunastetaan Teatterikerhon edustajalta Turun konserttitalon ala-aulassa klo 17.00–17.45.

Ilmoittautumiset pyydetään 8.10.2023 mennessä sähköpostitse markku.laakso@turunteatterikerho.fi tai markkuolavilaakso@elisanet.fi tai p. 050 321 5955. Varauksenne vahvistetaan aina vastaamalla viestiinne. Jos ette saa vahvistusta, varauksenne ei ole tullut perille. Varattaessa lippuja pyydetään antamaan osallistujien nimet ja puhelinnumerot.
HUOM! Varaukset ovat SITOVIA.