pe 12.4.2024 klo 18.00 Turun konserttitalo: Myrskyloitsu

Anu Tali, kapellimestari, Mishka Rushdie Momen, piano, Turun filharmoninen orkesteri

Erkki-Sven Tüür: Tormiloits
Wolfgang Amadeus Mozart: Pianokonsertto nro 23 A-duuri K. 488
Antonín Dvořák: Sinfonia nro 9 e-molli op. 95, “Uudesta maailmasta”

Tüür säveltää tunnepitoista musiikkia ja näyttävä teos ”myrskyloitsu” vie uusiin sävelmaisemiin. Mishka Rushdie Momen, yksi kiinnostavimmista uusista brittipianisteista, kaivaa teoksista niiden ytimen esille ja ottaa yleisön haltuunsa ilmaisuvoimaisella soittamisellaan. A-duurikonsertto on Mozart-ilottelua parhaimmillaan, ja konsertto puhdistaa paletin uutta etsivien teosten välissä. Dvořákin sinfonia heijastaa sävelissään Pohjois-Amerikan eli uuden maailman ihmeitä ja luontoa sekä alkuperäiskansojen legendoja. Anu Tali tunnetaan nerokkaista ohjelmistoistaan.

Kesto noin 2 t sisältäen väliajan.

Liput: peruslippu 24,50 euroa, eläkeläiset 23,50 euroa lunastetaan Teatterikerhon edustajalta Turun konserttitalon ala-aulassa klo 17.00–17.45.

Sitovat ilmoittautumiset pyydetään 6.2.2024 mennessä sähköpostitse markku.laakso@turunteatterikerho.fi tai markkuolavilaakso@elisanet.fi tai puhelimitse 050 321 5955. Ilmoittautumisenne vahvistetaan vastaamalla viestiinne. Jos ette saa vahvistusta, viestinne ei ole tullut perille. Ilmoittauduttaessa pyydetään antamaan myös osallistujan nimi ja puhelinnumero.