pe 3.11.2023 klo 18.00 Turun konserttitalo: Deutsches Requiem

Christian Kluxen, kapellimestari
Sonja Herranen, sopraano
Erik Rousi, basso
Chorus Cathedralis Aboensis, valmennus Paavo Hyökki
Turun filharmoninen orkesteri

Johannes Brahms: Ein deutsches Requiem

Turussa innokkaan vastaanoton vierailuillaan saanut Christian Kluxen on TFO:n uunituore päävierailija. Dynaaminen ja karismaattinen tanskalaiskapellimestari avaa kautensa prameasti Brahmsilla. Jättimäinen sielunmessu on täydellinen tunnelman luoja tulevaan pyhäinpäivään. Elävien lohduksi sävelletty teos perustuu Martti Lutherin teksteihin. Tammikuussa 2023 Lappeenrannan laulukilpailussa toiseksi sijoittunut Sonja Herranen ja laajan repertuaarin hallitseva Erik Rousi tekevät illasta mieleenpainuvan.

Konsertin kesto n. 1 t 45 min sisältäen väliajan.

Liput: peruslippu 24,50 euroa ja eläkeläiset 23,50 euroa lunastetaan Teatterikerhon edustajalta Turun konserttitalon ala-aulassa klo 17.00–17.45.

Ilmoittautumiset pyydetään 8.10.2023 mennessä sähköpostitse markku.laakso@turunteatterikerho.fi tai markkuolavilaakso@elisanet.fi tai p. 050 321 5955. Varauksenne vahvistetaan aina vastaamalla viestiinne. Jos ette saa vahvistusta, varauksenne ei ole tullut perille. Varattaessa lippuja pyydetään antamaan osallistujien nimet ja puhelinnumerot.
HUOM! Varaukset ovat SITOVIA.