pe 8.3.2024 18.00 Turun konserttitalo: Sävelten vuoristorataa

Matti Koponen, musiikin johto ja juonto ja Philip Zuckerman, musiikin johto ja juonto, Turun filharmoninen orkesteri

Max Richter: The Four Seasons Recomposed, osa “Kevät”

Alfred Schnittke: Concerto grosso nro 3, 1. osa

Johann Sebastian Bach: Brandenburgilainen konsertto nro 3 G-duuri op. 1048

Arvo Pärt: Cantus in memoriam Benjamin Britten

Wolfgang Amadeus Mozart: Alkusoitto oopperasta Figaron häät

Ludwig van Beethoven: Sinfonia nro 7 A-duuri op. 92, osa Allegretto

Joseph Haydn: Sinfonia nro 8 G-duuri ”Le soir”

Nyt luovutetaan lava konserttimestareille. Matti ja Philip ovat rakentaneet kerroksellisen ohjelman, joka vuoristoradan tavoin vie kuulijaa tyylistä ja vuosisadasta toiseen. Hyppää kyytiin! Brandenburgilaisen konserton barokkiloistosta siirrytään klassismiin, kun mukaan on valittu hittejä kolmen koplan – Haydnin, Mozartin ja Beethovenin – ehtymättömästä sävelvarastosta. 1900-luvun Schnittke ja Richter yhdistelevät monia tekniikoita omaleimaisissa teoksissaan, kun taas Pärt tunnetaan ainutlaatuisesta tintinnabuli-sointityylistään.

Kesto noin 2 t sisältäen väliajan.

Liput: peruslippu 24,50 euroa, eläkeläiset 23,50 euroa lunastetaan Teatterikerhon edustajalta Turun konserttitalon ala-aulassa klo 17.00–17.45.

Sitovat ilmoittautumiset pyydetään 6.2.2024 mennessä sähköpostitse markku.laakso@turunteatterikerho.fi tai markkuolavilaakso@elisanet.fi tai puhelimitse 050 321 5955. Ilmoittautumisenne vahvistetaan vastaamalla viestiinne. Jos ette saa vahvistusta, viestinne ei ole tullut perille. Ilmoittauduttaessa pyydetään antamaan myös osallistujan nimi ja puhelinnumero.