ti 26.9.2023 klo 19.00 Turun Kaupunginteatteri: Transit

Tero Saarisen teos on vimmainen ja rituaalinen eloonjäämistaistelu suuren muutoksen edessä.

Sebastian Fagerlundin säveltämään orkesteritrilogiaan yhdistyy Tuomas Norvion tilallinen äänisuunnittelu ja elektroninen musiikki. Visuaalisuuden keskiössä on IC-98:n videoinstallaatio.

”Vaikka Transit on dystooppinen, halusin toivon olevan vahvasti läsnä. On aika löytää uudestaan yhteytemme luontoon. Floorassa ja faunassa on muotoja, frekvenssejä ja volyymejä, jotka vaikuttavat minuun voimakkaasti, ruokkivat ideoitani ja fyysistä ilmaisua… Kehomme ovat osa luontoa.” – koreografi Tero Saarinen.

Orkesteritrilogian Stonework (2015), Drifts (2016–17) ja Water Atlas (2018) on säveltänyt Sebastian Fagerlund, yksi sukupolvensa menestyneimmistä eurooppalaisista säveltäjistä. Fagerlundin teoksessa läsnä olevat luonnon volyymit ovat jatkuvassa vuoropuhelussa Tuomas Norvion elektronisen musiikin ja tilallisen äänisuunnittelun kanssa. Kaikki elementit, IC-98:n vaikuttavaa videoinstallaatiota myöten, luovat karun avaran maiseman.

Kesto 1 t, ei väliaikaa.

Liput: peruslippu 56 euroa, eläkeläiset 51 euroa ja opiskelijat/työttömät 30 euroa lunastetaan Teatterikerhon edustajalta teatterin ala-aulassa klo 18.00–18.45.

Ilmoittautumiset pyydetään 30.4.2023 mennessä sähköpostitse markku.laakso@turunteatterikerho.fi tai markkuolavilaakso@elisanet.fi tai p. 050 321 5955. Varauksenne vahvistetaan aina vastaamalla viestiinne. Jos ette saa vahvistusta, varauksenne ei ole tullut perille. Varattaessa lippuja pyydetään antamaan osallistujien nimet ja puhelinnumerot.
HUOM! Varaukset ovat SITOVIA.