to 28.9.2023 klo 19.00 Turun konserttitalo: Unkarilaisittain

Tibor Bogányi, kapellimestari                       János Balázs, piano

Franz Liszt: Les Préludes
Béla Bartók: Pianokonsertto nro 3 E-duuri
Zoltán Kodály: Variaatioita unkarilaisesta kansanlaulusta ”Riikinkukko”

Tibor Bogányi ja János Balázs tulkitsevat konsertissa unkarilaisen musiikin parhaita paloja. Iltaan mahtuu Lisztin reippaita preludeja ja Kodályn teos, joka johdattelee unkarilaisen kansanmusiikin runsaisiin tunnelmiin. Illan kohokohtana on Bartókin pianokonsertto. Balázsin soittoa sanotaan taianomaiseksi – pianisti ottaa tulkinnoillaan yleisönsä haltuun, ja pian lavan ja katsomon rajat hämärtyvät.

Konsertin kesto noin 1 t 45 min (sis. väliajan)

Liput: peruslippu 24,50 euroa ja eläkeläiset 23,50 euroa lunastetaan Teatterikerhon edustajalta Turun konserttitalon ala-aulassa klo 18.00–18.45.

Ilmoittautumiset pyydetään 23.8.2023 mennessä sähköpostitse markku.laakso@turunteatterikerho.fi tai markkuolavilaakso@elisanet.fi tai p. 050 321 5955. Varauksenne vahvistetaan aina vastaamalla viestiinne. Jos ette saa vahvistusta, varauksenne ei ole tullut perille. Varattaessa lippuja pyydetään antamaan osallistujien nimet ja puhelinnumerot.
HUOM! Varaukset ovat SITOVIA.