to 7.12.2023 klo 19.00 Turun konserttitalo: Rakas joulu

Aarne Pelkonen & TFO: Rakas joulu -joululevyn julkaisukonsertti

Jutta Seppinen, kapellimestari
Aarne Pelkonen, baritoni
Turun filharmoninen orkesteri

Jouluna 2022 TFO ja Aarne Pelkonen julkaisivat Sydämeeni joulun teen -singlen. Koskettava jouluklassikko saa tänä vuonna seurakseen kokonaisen levyllisen joulumusiikkia. Konsertissa kuullaan kappaleita joululevyltä. Pelkonen on vuoden 2013 Lappeenrannan laulukilpailun voittaja, ja vuoden 2015 Sibelius-laulukilpailun voittaja. Hän on lumonnut yleisönsä niin ooppera- kuin liedlavoilla puhuttelevilla tulkinnoillaan. Klassisen musiikin monitaituri Jutta Seppisen johdolla joulukonsertista tulee ikimuistoinen.

Konsertin kesto noin 2 t sisältäen väliajan.

Liput: peruslippu 24,50 euroa ja eläkeläiset 23,50 euroa lunastetaan Teatterikerhon edustajalta Turun konserttitalon ala-aulassa klo 18.00–18.45.

Ilmoittautumiset pyydetään 8.10.2023 mennessä sähköpostitse markku.laakso@turunteatterikerho.fi tai markkuolavilaakso@elisanet.fi tai p. 050 321 5955. Varauksenne vahvistetaan aina vastaamalla viestiinne. Jos ette saa vahvistusta, varauksenne ei ole tullut perille. Varattaessa lippuja pyydetään antamaan osallistujien nimet ja puhelinnumerot.
HUOM! Varaukset ovat SITOVIA.