pe 17.6.2022 Naantalin Musiikkijuhlat: Puistokonsertti Kultarannassa

Suositut Puistokonsertit Kultarannassa jatkuvat, nyt luonto- ja eläinteemaisella musiikilla.

Kultarannassa käydään Luontoretkellä Club For Fiven ja luontoaiheisten laulujen siivittäminä sekä kuullaan rakastettu Saint-Saënsin Eläinten karnevaali kertojanaan Seela Sella.

Luontoretkellä, lauluja luonnosta ja luonnon innoittamana, Club For Five

Camille Saint-Saëns: Eläinten karnevaali, kertoja Seela Sella

Elina Vähälä, viulu, Tami Pohjola, viulu, Ilari Angervo, alttoviulu, Arto Noras, sello, Teemu Kauppinen, kontrabasso, Patrick Gallois, huilu, Michel Lethiec, klarinetti, Joonas Pohjonen, piano, Mikael Kemppainen, piano, Ari-Pekka Mäenpää, xylofoni, Oona Noras, joutsen

Konsertin kesto on noin 1 t, ei väliaikaa. Huonon sään sattuessa konsertti siirtyy Naantalin kirkkoon.

Lähtö on klo 15.00 (Linnankatu 16), konsertti alkaa klo 16.00. Matkan hinta on 50 euroa sisältäen lipun ja kuljetuksen Turku–Naantali, Kultaranta–Turku.

Ilmoittautumiset pyydetään 17.4.2022 mennessä sähköpostitse markku.laakso@turunteatterikerho.fi tai puhelimitse 050 321 5955. Varauksenne vahvistetaan aina vastaamalla viestiinne. Jos ette saa vahvistusta, varauksenne ei ole tullut perille. Varattaessa lippuja pyydetään antamaan osallistujien nimet ja puhelinnumerot.
HUOM! Varaukset ovat SITOVIA.

la 10.9.2022 Helsingin Kaupunginteatteri: Hiljaiset sillat

Maatalon emäntä ja äiti Francesca Johnson elää rauhallista elämää Madisonin piirikunnassa Iowassa. Tasainen arki saa yllättävän käänteen, kun maailmaa matkaava, yksinäinen valokuvaaja Robert Kincaid eksyy kysymään tietä katetulle sillalle, jota hän on tullut kuvaamaan. Näytelmän keskiössä on Francescan ja Robertin kokema elämää suurempi rakastuminen ja se, miten rakkaus muuttaa lopullisesti heidän kummankin elämän. Francesca tekee valinnan, joka perustuu epäitsekkyyteen, mutta samalla hän luopuu ”itsestään”. Francescan lapset saavat perintönä äitinsä tarinan. Miten äidin kokemus muuttaa lapsien elämää ja vaikuttaa heidän valintoihinsa?

Uusi näytelmäsovitus keskittyy Francescan ja Robertin kohtaamiseen, maagisen kauniiseen rakkaustarinaan. Siihen, miten kaksi ihmistä löytää toisensa niin, ettei mikään ole samalla tavalla kuin ennen. Robert James Wallerin romaani nousi 1990-luvulla myyntilistojen kärkeen, ja elokuvasovituksen myötä Hiljaisista silloista tuli maailmanlaajuinen ilmiö. Iätön rakkaustarina on koskettanut miljoonia ihmisiä ympäri maailman. Hiljaiset sillat muistuttaa, että jokaisella on tarina, monella on salaisuuksia ja kaikilla meillä on haaveita.

Esityksen kesto on noin 2 t 15 min sisältäen väliajan.

Ohjaus Liisa Mustonen, rooleissa Kari Heiskanen, Elina Hietala, Merja Larivaara ja Mikko Virtanen.

Lähdemme klo 15.00 (Linnankatu 16). Matkan hinta on 80 euroa sisältäen lipun, kuljetuksen ja tarjoilun paluumatkalla linja-autossa.

Ilmoittautumiset pyydetään 30.4.2022 mennessä sähköpostitse markku.laakso@turunteatterikerho.fi tai puhelimitse 050 321 5955. Varauksenne vahvistetaan aina vastaamalla viestiinne. Jos ette saa vahvistusta, varauksenne ei ole tullut perille. Varattaessa lippuja pyydetään antamaan osallistujien nimet ja puhelinnumerot.
HUOM! Varaukset ovat SITOVIA.

la 24.9.2022 klo 18.30 Turun Kaupunginteatteri: Kunnia

Ongelmista puhuminen on vaikeaa, perheen sisälläkin. Mutta isompiin ongelmiin päädytään, jos sanat vaihdetaan hätiköityihin tekoihin. Kunnia on psykologinen jännitysnäytelmä, jossa syntipukin etsimisellä on järkyttävät jäljet.

Autokorjaamoyrittäjä Raimo asuu teini-ikäisen tyttärensä Ellin kanssa kahdestaan. Välit kiristyvät, kun Raimo alkaa tapailla uutta naisystävää Anitaa. Yllättävä paljastus käynnistää hallitsemattoman tapahtumavyöryn, joka tempaa mukaansa myös korjaamolla työskentelevän Mannisen. Kuka valehtelee? Mikä on totta? Kun elämä järkkyy, totuus menettää merkityksensä ja tärkeintä on löytää syyllinen.

Pasi Lampelan kirjoittama ja ohjaama Kunnia on kuvaus siitä, miten valhe alkaa elää omaa elämäänsä ja vie tilan kaikelta hyvältä. Esityksen keskiössä on puhumattomuus ja ongelmallinen toimintakulttuuri, jossa ei pysähdytä selvittämään syitä, vaan janotaan nopeita ratkaisuja.

Tiivistunnelmaisen psykologisen jännitysnäytelmän rooleissa nähdään Kari-Pekka Toivonen, Ella Lymi, Kirsi Tarvainen ja näyttämölle 15 vuoden tauon jälkeen palaava Mikko Kouki.

Liput peruslippu 36 euroa, eläkeläiset 34 euroa ja opiskelijat 23 euroa lunastetaan Teatterikerhon edustajalta teatterin ala-aulassa 17.30–18.15 välisenä aikana.

Ilmoittautumiset pyydetään 30.4.2022 mennessä sähköpostitse markku.laakso@turunteatterikerho.fi tai puhelimitse 050 321 5955. Varauksenne vahvistetaan aina vastaamalla viestiinne. Jos ette saa vahvistusta, varauksenne ei ole tullut perille. Varattaessa lippuja pyydetään antamaan osallistujien nimet ja puhelinnumerot.
HUOM! Varaukset ovat SITOVIA.

Ennakkotietoa matkoista ja esityksistä (ei vielä varattavissa)

ke 28.9.2022 Tampereen Teatteri: Anastasia

pe 7.10.2022 Helsingin Kaupunginteatteri: Priscilla, aavikon kuningatar

pe 14.10.2022 Åbo Svenska Teater: Dracula

to 27.10.2022 Tampereen Työväen Teatteri: Come From Away

to 3.11.2022 Turun Kaupunginteatteri: Hiljaiset sillat -musikaali

joulukuu Helsingin Kaupunginteatteri: Fanny ja Alexander